AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari Arad: +40 788 - 523 - 511

Rezervari - Inchirieri masini Arad

Locatii
Va rugam completati formularul de mai jos pentru a obtine costul total al inchirierii.
Data preluarii
Data inchirierii:
Ora
 : 
Locatia de preluare dorita:
Adresa:
Date predarii
Data predarii:
Ora
 : 
Locatia de predare dorita:
Adresa:
Detalii contact
Nume:
Prenume:
E-mail:
Telefon:
Tara de rezidenta:
Orasul de rezidenta:
Varsta:

Depasirea orei de predare este posibila. In acest caz se achita inca o zi de inchiriere.

Pentru a definitiva rezervarea va rog sa cititi si sa bifati conditiile de inchiriere si acordul de confidentialitate.

DEPOZIT DE GARANTIE 150 - 400 EUR.
Plata la ridicarea autoturismului.
Pret: Eur  
Sunt de acord cu conditiile de inchiriere * Sunt de acord cu declaratia de confidentialitate * :
Solicitare
Despre Arad

Localizare: Este situat in extremitatea Vestica a tarii, in Campia Aradului, la 30 km de Muntii Zarand ce apartin Carpatilor Occidentali si este traversat de raul Mures. Se afla la cca 563 km fata de capitala Romaniei, Bucuresti si la 270 km de Budapesta.

Importanta orasului: Orasul s-a dezvoltat pe ruinele fostei cetati a Aradului, ridicata la cererea imparatesei Maria Tereza. Era considerata una dintre cele mai impresionante fortificatii militare ale secolului XVII.

Infrastructura oras: Aradul este cel mai important nod rutier si feroviar, national si transeuropean, din Vestul Romaniei, fiind inclus in Coridorul Paneuropean IV, ce leaga Europa de Vest de tarile Europei de Sud-Est si Asiei Centrale. Aeroportul International Arad ,inchirieri masini ,rent a car,inchirieri auto Aeroport Arad se afla la 3 km departare de centru. Municipiul dispune de 2 gari, gara Centrala si gara Aradul Nou.

Manifestari culturale: Anual, orasul Arad poate fi considerat o scena, deoarece aici au loc numeroase evenimente cultural-artistice precum: Festivalul fanfarelor si al majoretelor, Festivalul de dans "Ghiocelul de argint", Festivalul Primavara Aradeana, ce se desfasoara pe tot parcursul lunii mai, Festivalul de Teatru de Camera si Underground "Arad-Fun", cel mai important festival dedicat teatrului independent din Romania.

* Parcuri: Parcul Natural Lunca Muresului este recunoscut la nivel national pentru diversitatea peisajelor si al habitatelor, aici regasindu-se o impresionanta Balta cu nuferi, ce incanta privirea fiecarui vizitator. Alte parcuri si spatii verzi in cadrul municipiului Arad: Parcul Eminescu, Parcul Copiilor, Parcul Europa (8.40ha), Parcul Reconcilierii, s.a.

* Shopping: In Arad sunt numeroase centre comerciale si magazine de specialitate, pentru toate gusturile si clasele sociale, printre care Galleria arad, Atrium Center Arad, West Gate, Arad Palace, Armonia Center.

* Viata de noapte: Aradul este un oras suficient de "incapator" in ceea ce priveste acest domeniu, aici regasindu-se numeroase localuri, deschise tot timpul anului, in orice anotimp, in fiecare zi a anului. Aradenii in general "adorm greu", de aceea aici este unul dintre locurile din Romania unde cu siguranta fiecare turist va gasi un loc potrivit pentru propriul gust.

* Sporturi: Municipiul Arad este un loc unde sportul se poate spune ca este la el acasa, aici aradenii practicand, in special, minifotbal, tenis de camp, inot, fitness, culturism, aqua-fitness, aerobic sau tenis de masa. O tendinta aici este practicarea sporturilor la lumina reflectoarelor, seara sau chiar noaptea.

Home Masini si preturi Rezervari Conditii de inchiriere Declaratie de confidentialitate Politica de utilizare cookie-uri Termen lung Transfer Contact