AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari Cluj-Napoca: +40 788 - 523 - 511

Rezervari - Inchirieri masini Cluj-Napoca

Locatii
Va rugam completati formularul de mai jos pentru a obtine costul total al inchirierii.
Data preluarii
Data inchirierii:
Ora
 : 
Locatia de preluare dorita:
Adresa:
Date predarii
Data predarii:
Ora
 : 
Locatia de predare dorita:
Adresa:
Detalii contact
Nume:
Prenume:
E-mail:
Telefon:
Tara de rezidenta:
Orasul de rezidenta:
Varsta:

Depasirea orei de predare este posibila. In acest caz se achita inca o zi de inchiriere.

Pentru a definitiva rezervarea va rog sa cititi si sa bifati conditiile de inchiriere si acordul de confidentialitate.

DEPOZIT DE GARANTIE 150 - 400 EUR.
Plata la ridicarea autoturismului.
Pret: Eur  
Sunt de acord cu conditiile de inchiriere * Sunt de acord cu declaratia de confidentialitate * :
Solicitare
Despre Cluj Napoca

Localizare geografica: Municipiul Cluj-Napoca se afla n partea centrala a Transilvaniei. Se ntinde pe o suprafata de 179,5 kmp. nconjurat pe trei parti de dealuri si coline cu naltimi ntre 500 si 700 m, aspectul lui mbraca forma unei adevarate cetati. Municipiul este situat n centrul judetului Cluj, fiind resedinta acestuia.

Recreere si divertisment: orasul Cluj-Napoca ofera posibilitati de a face sport in: doua stadioane orasenesti, cateva centre de terenuri de tenis, trei piscine, un parc sportiv universitar, facilitati pentru practicarea fotbalului, handbalului, baschetului, boxului, luptelor etc. si un mare numar de centre de stat si particulare de body building si fitness.
Pentru distractie si petrecerea timpului liber, orasul are numeroase restaurante cu bucatarie specifica - romaneasca, transilvaneana, sau internationala (italiana, din orientul apropiat si chinezeasca), fast food-uri, cluburi de noapte, baruri, discoteci.

Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca este al treilea aeroport ca marime din Romania dupa aeroporturile „Henri Coanda” Bucuresti si „Traian Vuia” Timisoara. Aeroportul se afla situat pe raza cartierului Someseni ,pe strada Traian Vuia nr 149-151, in apropierea acestuia la numai 500m se afla si o parcare auto pentru pasageriii aeroportului Easyparking parcare privata situata pe Str Traian Vuia ,nr 259 (tel 0772053943, rezervari parcare ,inchirieri auto ,rent a car).

Ca si obiective turistice. judetul Cluj se bucura de prezenta Muntilor apuseni de o frumusete rara(Cheile Turzii, Cheile Turenilor). Structura muntilor a permis formarea multor pesteri care au devenit obiective turistice importante ce atrag tot mai multi turisti atat romani cat si straini interesati de istoria locurilor.

Home Masini si preturi Rezervari Conditii de inchiriere Declaratie de confidentialitate Politica de utilizare cookie-uri Termen lung Transfer Contact