AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari Timisoara: +40 788 - 523 - 511

Rezervari - Inchirieri masini Timisoara Aeroport

Locatii
Va rugam completati formularul de mai jos pentru a obtine costul total al inchirierii.
Data preluarii
Data inchirierii:
Ora
 : 
Locatia de preluare dorita:
Adresa:
Date predarii
Data predarii:
Ora
 : 
Locatia de predare dorita:
Adresa:
Detalii contact
Nume:
Prenume:
E-mail:
Telefon:
Tara de rezidenta:
Orasul de rezidenta:
Varsta:

Depasirea orei de predare este posibila. In acest caz se achita inca o zi de inchiriere.

Pentru a definitiva rezervarea va rog sa cititi si sa bifati conditiile de inchiriere si acordul de confidentialitate.

DEPOZIT DE GARANTIE 150 - 400 EUR.
Plata la ridicarea autoturismului.
Pret: Eur  
Sunt de acord cu conditiile de inchiriere * Sunt de acord cu declaratia de confidentialitate * :
Solicitare
Despre Timisoara

Timisoara - Orasul florilor, paradisul parcurilor, Mica Viena- aici sunt niste sintagme care fac din municipiul de pe Bega un oras faimos. Amandoua sunt: resedinta judetului si capitala Banatului. Toti turistii care vin in Timisoara vor observa la prima vedere un oras tipic pentru Europa centrala.

Infrastructura Orasului: Pe planul infrastructurii de transport Timisoara este un nod feroviar in centrul celei mai dense retele de cai ferate din Romania, fapt care permite multiple legaturi cu localitatile din judet. Principala gara de calatori este Timisoara Nord. Alte statii, importante pentru transportul local, sunt: Timisoara Est, Timisoara Vest, Timisoara Sud. De la Timisoara exista legaturi internationale directe spre Belgrad, Budapesta, Viena si M√ľnchen. Transportul auto a cunoscut o adevarata explozie dupa 1990. Reteaua de drumuri din interiorul municipiului are o lungime de 574 km si ocupa o suprafata de 603 de ha. Transportul public este asigurat de 11 linii de tramvaie, 11 linii urbane de autobuz, 7 linii curse conventie de autobuz si 8 companii de taxi.O importanta deosebita o are transportul aerian. Timisoara dispune de Aeroportul International Traian Vuia, unde se gaseste biroul nostru de inchirieri auto, rent a car Timisoara,inchirieri masini aeroport Timisoara al treilea ca marime din Romania. aici fiind amplasata a doua companie aeriana ca marime din Romania Carpatair. Aeroportul avand zeci de legaturi aeriene in intreaga Europa.

Lucruri de facut: Fiind un oras foarte mare si frumos, exista o multitudine de lucruri ce pot fi facute, de la plimbari in aer liber prin minunatele parcuri, vizitarea obiectivelor turisitice, lansari de carti, la numeroase work-shopuri pe diferite teme si nu in ultimul rand o viata de noapte agitata.

Manifestari culturale: Timisoara este locul de conflenta a numeroase festivaluri si manifestari cum ar fi: Noaptea Alba a filmului Romanesc, Festivalul George Enescu, Muzica Militara langa Monumentul Ostasului, Numeroase piese de teatru originale, Noaptea Alba in librarie de Ziua Timisoarei, Concerte de orga in bisericile timisorene, orchestra tinerilor pe scena Salii Capitol si multe altele.

Parcuri: Este un oras vestit pentru cele mai frumoase parcuri. Cateva exemple sunt: Parcul Poporului, cel mai vechi parc al orasului care se numeste si Coronini, Parcul Carmen Sylva, Parcul Copiilor, Parcul Petofi Sandor, Gradina Botanica, Parcul Justitiei, Parcul cu Platani, etc.

Viata de noapte si divertisment: Timisoara se bucura de cele mai renumite si rafinate restaurante, Casa Antiorii, Salonul International de Vinuri Vinest, Restaurant Yugoslavia, unele din cele mai moderne cluburi, Club Lemon, Fratelli Studio si nu in ultimul rand pub-uri relaxante Bunker si Dock's.

Sport: Sportul in Timisoara are o istorie lunga si framantata avand in centrul ei cea mai iubita echipa de fotbal din Banat, Poli care a debutat in 1921. Totusi orasul exceleaza si la alte sporturi cum ar fi Basketul si Rugby.

Home Masini si preturi Rezervari Conditii de inchiriere Declaratie de confidentialitate Politica de utilizare cookie-uri Termen lung Transfer Contact