AutoDaya Rent-A-Car

Inchirieri auto pe termen lung


Management de flota - Inchirieri auto pe termen lung

 

Rentacaroradea.ro ofera solutii de inchirieri auto pe termen lung (12-36 luni) pentru firme si companii din Romania, contracte mini-lease de inchiriere masini pe termen mediu (6-12 luni) si contracte long termen long rental de leasing auto financiar sau operational.

Managemant de flota inseamna inchiriere pe termen lung, inseamna o durata de peste 30 zile, conditiile de inchiriere fiind diferite de la caz la caz. Pentru acest tip de inchiriere "Management de flota prin AUTO-DAYA, va rog sa va adresati companiei".

Si daca inchirirea unei masini ar costa mai putin decat achizitionarea acesteia? Este cazul sa optati pentru o inchiriere de masina pe termen lung. Pe de alta parte aceasta obtiune va scuteste de grija intretinerii,asigurarilor,reviziilor,inlocuirea automobilului defect,posibilitatea schimbului autoturism de la mai mare la mai mic sau invers. Dar cel mai important lucru este ca veti lasa deoparte toate problemele legate de mecanica si de intretinerea masinii.

AUTO-DAYA va propune aceasta formula de inchirieri auto pe termen lung.

Achizitionarea unui automobil este sinonima cu o pierdere de bani, intretinerea masinii devenind din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar. Cumpararea unei masini pare din ce in ce sa nu mai reprezinte solutia ideala... solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung prin AUTO-DAYA.

Posibilitatea din start de a opta pentru clauza ce se activeaza la sfarsitul contractului de Buy-back (cumpararea de catre dumneavoastra a vehiculului utilizat la pretul stabilit in momentul semnarii contractului) sau Fara Risc (returnarea catre noi a autoturismului si implicit eliminarea riscului fluctuatiei pretului de revanzare),

Avantaje Financiare

  • Chiria lunara reprezinta o cheltuiala in totalitate deductibila;
  • Vehiculele inchiriate nu vor fi inregistrate ca active fixe in bilantul societatii dumneavoastra;
  • Rate lunare fixe;
  • Reducerea costurilor de administrare;
  • imbunatateste complexitatea fluxului de numerar;
  • Reducerea costurilor indirecte.

dacia logan   renault clio

PRET PROMOTIONAL
DACIA LOGAN LAUREAT cu A/C ,1,2i benzina
Pret : 250 EUR + TVA/luna/an
  NOUL NISSAN QASHQAI SUV
Masini Noi cu 0 Km
Toate serviciile incluse in pret.
Cere pret
 
renault clio symbol

SKODA RAPID FACELIFT
< Masini Noi cu 0 Km
Toate serviciile incluse in pret.
Cere pret

Va oferim cateva optiuni ideale pentru inchirierea pe termen lung si management de flota.

La fiecare inchiriere pe termen lung se va tine cont de obiectiile fiecarui client in parte si de numarul autoturismelor si de termenul de inchiriere.

Home Masini si preturi Rezervari Conditii de inchiriere Declaratie de confidentialitate Politica de utilizare cookie-uri Termen lung Transfer Contact